Expert Remodeling – Salon remodelare corporala si masaj in Bucuresti

LipoLaser

LIPOLASER- tratament de topire efectiva a grasimilor localizate!

Laserul face minuni în chirurgia estetică, atât în tratarea problemelor dermatologice, cât și a surplusului de grăsime. Utilizarea laserului în tratarea celulitei implică direcționarea unor unde laser asupra zonelor afectate de celulită, pentru a încălzi celulele adipoase până în momentul în care acestea se dezlipesc de țesuturile conectoare.

Ce este de fapt laser-ul?
Laserul – light amplification by stimulated emission of radiation (amplificare a luminii prin stimularea emisiunii radiației) – este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de radiație electromagnetică (lumina), cu o densitate de energie foarte mare.

Pe ce principiu functioneaza?
Principiul este foarte simplu: la doze optime de acțiune cu radiație laser se realizează o pompare energetică către organism. Lumina sub formă de fotoni este absorbită de țesut. Energia razei laser absorbită în zona tratată duce, printre altele, la creșterea metabolismlui celular. Efectul de penetrare a țesuturilor depinde de lungimea de undă a razei laser, de energia emisă și de timpul de acțiune. În general, se folosește emisia roșie (aprox. 620 nm – 675 nm) sau capete de emisie în infraroșu (peste 790 nm) care permit o penetrare mai profundă a țesuturilor.

Este periculos tratamentul cu laser?
Tratamentul cu LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv și nedureros la care nu se simte decât o ușoară încălzire locală.

Metoda de tratare a celulitei pe bază de laser este considerată foarte sigură, lipsită practic de efecte secundare, pentru că energia laser de joasă intensitate afectează doar celulele țesutului adipos și nu interferă cu țesuturile adiacente precum pielea sau mușchii.

Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate.

Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Persoanele care au dificultăți în a scăpa de unele zone cu probleme, precum aripioarele sau colăceii, pot, cu ajutorul LipoLaser, să reducă semnificativ aceste probleme după doar câteva tratamente.

Are efecte secundare asupra corpului?
Fiind un laser “rece”, LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Cat de repede se vad rezultatele?
Rezultatele sunt vizibile atât în măsurătorile de circumferință, cât și în gradul de conturare a corpului în zona tratată, dar mai ales în coeficientul de masă grasă corporală, care se diminuează semnificativ.

LipoLaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe, iar rezultatele se pot vedea imediat în dimensiunile taliei, cu până la 2-4 cm după fiecare ședință, ocazie cu care se înregistrează și o scădere semnificativă în volum. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problemă (abdomenul, coapsele , picioare), realizând lichefierea grăsimii.

Cat dureaza o sedinta si cum trebuie sa le fac pentru a obtine cele mai bune rezultate?
Lipolaserul este un aparat care topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme. În timpul unei ședințe de 30 de minute se pot sparge mai multe depozite localizate de grăsime.

Nu se folosește niciun produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul pătrunde în profunzime, pînă la grăsime, fără a produce durere sau a lăsa urme. Undele laser acționează doar asupra celulelor grase, fără a afecta vasele de sânge sau masa musculară.

Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe, terapia fiind noninvazivă, relaxantă și revigorantă. În cazul persoanelor cu depozite mai mari de grăsime sau cu celulită în stadii avansate, se recomandă un tratament șoc de 4-6 săptămâni, a câte 2-3 ședințe săptămânal in functie de cat este stratul adipos la fiecare persoana care decide urmarea unui astfel de tratament.

Tratamentul se întinde pe durata a 4 – 6 săptămâni și constă în ședințe de 30 de minute, două zile pe săptămână, însă protocolul poate fi personalziat în funcție de necesitatea fiecărui pacient. În timpul unei ședințe de tratament, pe zonele țintă vor fi așezate padelele cu fascicolele laser, iar la sfârșitul terapiei pacientul își poate relua normal activitățile zilnice, fără nicio recomandare specială.

Cat de repede vad rezultatele ?
Inventatorii spun că rezultatele sunt vizibile încă după a doua ședință. Ele depind de zona tratată, de nivelul de activitate, de vârstă, de starea generală a sănătății, dar și de numărul de tratamente.

Pentru menținerea rezultatului se pot face ședințe de întreținere la intervale mai mari de timp o data pe luna 60minute.

Beneficii:
• Elimină grăsimea prin lipolizăpana la 2cm/sedinta in functie de pacienta
• Elimină excesul de grăsime topită
• Îndepărtează oboseala
• Îmbunătățește și accelerează metabolismul organismului
• Pierderea în greutate și modelarea corpului cât mai natural

Contraindicatii:
• femei însărcinate
• copii
• epilepsie
• dereglări ale glandei tiroide
o Infectii acute, astm, tromboza venoasa, cancer
o Afectiuni cardiace severe
o Implanturi medicale electronice, metalice
o Inflamatii ale pielii, edeme, rani
o Boli ale sistemului imunitar

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

 Se acorda o sedinta gratuita, la achizitionarea oricarui tip de abonament /pachet de tratamente corporale/faciale.
Programarile se anuleaza cu minimum 24 h inainte, in caz contrar acestea se vor considera efectuate.

VA ASTEPTAM LA NOI! PUTETI FACE O PROGRAMARE ONLINE SIMPLU SI RAPID.

Contactati-ne chiar acum!